Hopp til innhold

Personvernerklæring

LKT digital AS tar personvernet ditt alvorlig. Dine persondata, som navn, e-postadresse, adresse og telefonnummer er trygt lagret i vårt forretningssystem. Dataene er lagret for å kunne behandle fremtidige bestillinger på en effektiv måte og for å kunne svare på spørsmål om tidligere ordre.
Nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies).
Du kan lese mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no

  1. Behandlingsansvarlig


    Daglig leder er ansvarlig for behandling av alle personopplysninger som registreres på nettstedet lkt.no

2. Formålet ved innsamlingen

For å kunne svare på forespørsler, levere varer og informasjon til kunder.

3. Rettslig grunnlag

Personopplysningsloven §8

4. Hvilke personopplysninger behandles? 


Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse for kunderegister.

5. Hvor hentes opplysningene fra?


Det samles inn navn/e-postadresser i kontaktskjema på hjemmeside.

6. Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?


Det er frivillig å gi fra seg opplysningene.

7. Utleveres opplysningene til tredjeparter?


Ingen opplysninger sendes eller selges videre til tredjepart.

8. Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?


Opplysningene oppbevares på vår server og kan slettes på forespørsel

9. Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?


Som norsk firma forholder LKT digital AS seg til norsk lov, også Personopplysningsloven.

10. Hvordan sikres opplysningene?

Opplysningene er sikret med brukernavn og passord.

11. Kontaktinformasjon


Ved spørsmål om sletting eller andre spørsmål om hva som blir registrert og lagret om den enkelte kunde, send en e-post på firmapost@lkt.no

Share on Facebook

Personvernerklæring